Înapoi spre prima pagină!

Obiective turistice în apropiere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locația noastră este amplasată pe DN1 Km 90 la intrarea în comuna Bănești, la 15 minute distanță de mers cu mașina de orașul Ploiești, dispunând de parcare proprie.

Restaurantul vă pune la dispoziție o terasă și 2 săli de evenimente cu o capacitate de 160 de persoane, respectiv 120 de persoane, putând găzdui nunți, botezuri, aniversări și alte momente festive într-o ambianță cât mai plăcută. Motelul dispune de 15 camere în care vă puteți odihni și relaxa, dintre care: 9 camere duble, 4 camere triple, 1 apartament și 1 cameră de 6 persoane.

 

 

Amplasare și capacitate

Barajul Paltinu - Se află într-o zonă montană pitorească, în bazinul Doftana, iar în apropriere se găsește râul Doftana, la confluența cu Pârâul Păltinoasa și Secăria. 

Castelul Iulia Hașdeu - Castelul “Julia Hasdeu”, monument istoric de importanță națională şi universală, este un edificiu cu o arhitectură unică în lume, construit între anii 1894 – 1896, de “cel mai învățat român din secolul XIX”, Bogdan Petriceicu Hașdeu.

Valea Doftanei - Comuna Valea Doftanei se află într-un cadru natural pitoresc, cu multe valențe turistice și lipsit de surse de poluare și degradare a mediului.

Muzeul Memorial „Nicolae Grigorescu” - este o casă-muzeu din orașul Câmpina, în care a trăit și pictat Nicolae Grigorescu (1838-1907).

Fântâna cu Cireși- este un loc de agrement din orașul Câmpina care îmbină armonios două zone verzi de dimensiuni considerabile: una însorită, iar cealaltă umbrită. Urcând dealul Muscel la cei 550 m ai acestuia, se poate vedea întreaga panoramă a orașului și a împrejurimilor sale.

 

 

Ne bucurăm că ai ales serviciile noastre!

Te așteptăm cu drag într-una dintre camerele noastre spațioase să te destinzi și să te odihnești.

Restaurantul iți va oferi preparate culinare pregătite cu atenție și rafinament, într-un cadru intim în care te poți

relaxa alături de familie sau prieteni.

Bine ai venit la RECOLA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Despre noi

Site web creat în programul WebWave

Adresa noastră:

 

DN1 KM 90 Bănești, Prahova

 

România

Contact:

 

tel: 0374510107

email: office@recola.ro